رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت در ارزیابی خود، استعداد گیلان را در پزشکی بازساختی بی نظیر دانست و گفت: باید علاوه بر حفظ و ارتقای رشته سلولی کاربردی، رشته مهندسی بافت در گیلان راه اندازی شود.

امروز دکتر جعفر آی، رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت در معیت دکتر کامران عزتی- سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز پزشکی بازساختی رازی، رشد بالینی ولایت رشت و همچنین دانشکده پیراپزشکی لنگرود بازدید کرد.
رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت همچنین پس از بازدید از چند مرکز بالینی و پزشکی بازساختی در گیلان، با دکتر ارسلان سالاری – رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این دیدار با بیان اینکه آینده علوم پزشکی به سمت سلولی کاربردی  و رشته های مولتی دیسیپلینری پزشکی حرکت می کند، اظهار کرد: در آینده، درمان بسیاری از بیماری ها از جمله در بالین، سوختگی، پیوند کلیه، کبد و سایر رشته ها در  قالب سلولی کاربردی و مولتی دیسیپلینری پزشکی انجام خواهد شد.
دکتر ارسلان سالاری با بیان اینکه امکانات خوبی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان فراهم شده، افزود: هماهنگی در راه اندازی رشته های پایه و حرکت در جهت دانش بنیان ها ، یکی از رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
وی با اشاره به حرکت پر جنب و جوش شرکت های دانش بنیان در درمان بیماری ها، گفت: نیروی انسانی و استعداد بالقوه ای در گیلان در جهت به کار گیری از  علوم سلولی کاربردی و علوم مشابه وجود دارد و در راستای حمایت از آنها ، اخیرا درخواست هایی از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز شده است و پیگیر نیازمندی ها در این رابطه هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت راه اندازی دو رشته مهندسی بافت و سلولی کاربردی  در گیلان تاکید کرد و گفت: از امکانات وزارتخانه باید در گیلان جهت راه اندازی این دو رشته بهره گرفته شود.
دکتر سالاری افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان تمام توان خود را در جهت به کاربردن علوم و پژوهش و دانش بنیان کردن آن به کار گرفته است.
دکتر جعفر آی، رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت نیز در این نشست با بیان اینکه پزشکی بازساختی در دنیا مطرح بوده و درمان بسیاری از بیماری ها با این علم، محقق می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از شرکت های مطرح دنیا اکنون سرمایه های خود را در درمان بیماری ها با علم پزشکی بازساختی هدایت کرده اند و این امر، از آینده روشن این رشته ها حکایت دارد.
وی با اذعان به این نکته که بیشترین تبادل ارزی دنیا در حوزه پزشکی بازساختی انجام میشود، افزود: گیلان، پتانسیل بالایی در پزشکی بازساختی دارد و باید از این ظرفیت ها به درستی بهره گرفته شود.
رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت، مراکز فعال گیلان در حوزه پزشکی بازساختی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: باید علاوه بر حفظ و ارتقای رشته سلولی کاربردی، رشته مهندسی بافت در گیلان راه اندازی شود.
دکتر آی، از عزم دولت در حمایت از دانش بنیان ها خبر داد و گفت: کارگروه فناوری سلامت در وزارت بهداشت با توجه به شعار سال بودجه و اعتبار خوبی را برای پژوهشگران، فناوران و دانش بنیان ها در این زمینه درنظر گرفته است.